Õhus on kevadet: IKEA kevadkollektsiooni fookuses on kodurahu ja inimese heaolu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA.
IKEA. Foto: SCANPIX

Aprillikuus avalikkuse ette jõudev kollektsioon nimega Hjärtelig keskendub mugavusele ja heaolule kodus, vahendab idealhome.co.uk. 

Aasta 2018. on Rootsi mööbligigant IKEA jaoks igal juhul plahvatuslikult alanud. Peagi poelettidele jõudev Hjärteligi-nimeline kollektsioon keskendub seekord inimesele ja tema vabale ajale, mida aastatega järjest vähemaks jääb. Piiratud koguses müüki paisatavate toodete eesmärgiks on palavikulise elutempo kõrvalt lihtsalt aeg maha võtta ja keskenduda sellele, mis tegelikult tähtis on.

Joogamatile mõeldes on IKEA ilmselt üks viimastest märksõnadest, mida kasutada. Mööbligiganti ei maksa aga alahinnata – uuest kollektsioonist leiab nii puuvillase joogamati, pilkupüüdvad lillepotid kui ka lõhnaküünlad.

«Selle kollektsiooniga soovime puudutada kõiki inimese meeli, seepärast on ka lõhnaküünlad üha suurenev kaubaartikkel meie kaubandusketis,» ütles IKEA kujundaja Maja Ganszyniec.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles