Omanike äraolekul maju valvava paari argipäev on kui kauakestev puhkusereis

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaruum.
Linnaruum. Foto: Pexels / CC0 Licence

Catherine Perkins ja tema elukaaslane Terry Simmonds on juba aastast 2014. hoidnud silma peal võõraste inimeste varal. Aastatega kümneid tuhandeid säästnud paar naudib luksuslikku eluviisi, vahendab dailymail.co.uk.

Seiklushimuline paarike on rännanud üle terve maailma. Inglismaalt pärit elukaaslased teenivad elatise võõraste inimeste kodusid valvates.

Kohtumishetkel ei olnud ei Catherine'il ega ka Terryl suurt palju raha, et ühist korterit üürida. Nõnda otsustatigi proovida kätt teiste inimeste kodusid valvates. Esmalt vajadusest tingitud huvi on praeguseks kulmineerinud luksusliku eluviisiga, millest paar enam loobuda ei soovi.

«Mida rohkem me seda tegime, seda enam hakkas see meile ka meeldima. Lumepall on läinud veerema ja selline eluviis on meile südame külge kasvanud,» märkis Catherine. Paarike maksab vaid lennupiletite ja esmatarbekauba eest, kõik muu on neile kahele poolmuidu.

«Me ei suudaks endile kunagi selliseid eluruume lubada, küll aga naudime teiste luksuse arvelt elamist,» ütles Catherine. Paari sõnul hõlmab 99 protsenti nende valvamisega seotud tööülesannetest lemmiklooma eest hoolitsemist. Ülejäänud tööd on seotud kinnisvara heakorra tagamisega. 

Elukaaslased on praeguseks nii mõnegi majaomanikuga lähedaseks sõbraks saanud. Mõnele objektile on valveteenust pakutud isegi enam kui korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles