Kolm eset, mis peaks igas kodus olemas olema

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Selleks, et kodus oleks tõeliselt mõnus tunne, ei pea seal kahtlemata olema palju asju, kuid on mõni ese, mille olemasolu muudab argipäeva oluliselt mõnusamaks.

Hea pleed

Foto: www.flickr.com

Ükskõik, kui soe su kodu ka ei oleks, vahel hakkab õhtul diivanil lesides ja raamatut lugedes või telekat vaadates ikkagi jahe. Hea kvaliteetne pleed kulub sel puhul marjaks ära. Ja me ei pea siin silmas topilist fliistekikest, vaid korralikku villast pleedi, mille sees ikka tõeliselt mõnus end kerra keerata.

Pildid seintel

Foto: www.pexels.com

Tühjade seintega kodus on kõle elada. Piltideks seintel ei pea olema kallihinnaline kunst – need võivad olla ka laste joonistused või hoopis fotod pere tähtsamatest hetkedest ja kõige kallimatest lähedastest. 

Hea haudepott

Foto: www.flickr.com

Paned tähele, kui tihti soovitatakse retseptis kasutada paksupõhjalist potti, millega mugav üht või teist toitu valmistada? Kui sul haudepotti pole, ei saa sa ilmselt aru, mis su elust puudu on, aga usu meid: see tasuks endale hankida, sest toidutegemine saab sestpeale hoopis uue tähenduse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles