Jennifer Anistoni kodus ei saa kunagi lastetuba olema, küll aga on aukohal näitlejatari käpiknukud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston. Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com

Vaadates pilte Jennifer Anistoni kodust, kerkib paljudes esile küsimus - mida teevad populaarse lastesaate «The Muppet Show» tegelaskujud naise öökapil? Uurime järgi.

Legendaarse komöödiasarja «Sõbrad» üks osatäitjaid Jennifer Aniston tunnistab, et kui ta ei teeniks leiba näitlejana, oleks ta ilmselt tegev sisekujundaja ametis, vahendab apartmenttherapy.com.

Jennifer Anistoni magamistuba.
Jennifer Anistoni magamistuba. Foto: François Dischinger/Architectural Digest

Abikaasa Justin Theroux'ga ühist kodu jagaval Anistonil on aga üks võrdlemisi üllatuslik nõrkus - naine on vaimustuses legendaarse nukumeistri Jim Hensoni loodud käpiknukkudest, mis juba 1955. aastal esimest korda Ameerika teleekraanidele jõudsid.

Lisaks sümboolsele aukohale naise kodus, rändavad Anistoni käpiknukud temaga kõikjale kaasa.

«Need on nii vahvad ja toredad, et ma võtan neid endaga isegi puhkusele kaasa. Me korraldame sõbrannadega fotosessioone ning naudime niisama tembutamist,» sõnas Aniston, kes muuseas lasi ka abielutordi käpiknukkudega kaunistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles