Fotod: kolm Tallinna kolimisvalmis korterit, mille saab soetada pangalaenuta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kuna pangast on laenu saada üha keerulisem, kogub Eesti kinnisvaraturul hoogu eraisikutevaheline järelmaks. Siin on kolm korterit Tallinnas, mis sellise võimalusega hetkel müügis.

Kõiki neid kortereid iseloomustab see, et nad ei vaja mingit remonti: tegemist on kodudega uusarendustes, kuhu saab kohe sisse kolida. Kui enamasti on säärased järelmaksuvõimalused seotud kodudega, mis vajavad tohutult tööd ja aega, siis siin ei tule teha muud kui mööbel sisse kolida. Kui sedagi - vähemasti esimeses kodus on sisustus hinna sees.

1. Viietoaline korter Rävala puiesteel, hind 960 000 eurot

Foto: KV.EE

Tegemist on tõelise luksuskorteriga Tallinna linna südames, mille uus omanik saab endale koos üürnikuga, kellega leping sõlmitud järgnevaks neljaks aastaks. Järelmaksu tingimused lepitakse praeguse omanikuga individuaalselt kokku.

2. Neljatoaline korter Põhja-Tallinnas, hind 189 000 eurot

Foto: KV.EE

Ligi sajaruutmeetrine korter sobib hästi näiteks pisut suuremale perele. Magamistube on korteris kolm, lisaks köök-elutuba. Järelmaksu täpsed detailid räägitakse läbi, leping sõlmitakse notariaalselt. 

3. Kahetoaline korter Lasnamäel Linnamäe teel, hind 78 000 eurot

Foto: KV.EE

Merevaatega korteri soetamiseks pakub omanik mitut võimalust: võimalik on see esialgu üürile võtta ja hiljemalt aasta pärast välja osta, võimalik on aga sõlmida järelmaksu leping ja osta korter laenu soetamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles