Fotod: kuueliikmelise pere argipäev möödub 23-ruutmeetrises koolibussis

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas sa kujutaksid oma elu bussis ette?
Kas sa kujutaksid oma elu bussis ette? Foto: Pexels / CC0 Licence

Gabriel ja Debbie Mayesi teekond algas 2017. aasta veebruaris, mil soetati esimene ühine koolibuss. Noored vahetasid oma pea 465-ruutmeetrise elumaja ratastel kodu vastu ning ei ole siiamaani oma otsust kahetsenud, vahendab apartmenttherapy.com. 

Koolibussi soetades ei olnud noortel loomulikult aimugi, kuidas edaspidine elukorraldus olema saab. Noored lapsevanemad teadsid, et vajavad muutust ning veidi vaheldust halli argipäeva. 2017. aasta augustis kolitigi peale ulatuslikke ümberkorraldustöid viimaks pere uude koju - 23-ruutmeetrisesse koolibussi, mille sünniaastaks on 2000. Sellest ajast saati ei saa pere üksluise ja halli argipäeva üle nuriseda - pere igapäeva elu on nüüd üks ratastel pidu ja pillerkaar.

Koolibussist leiab kõik eluks vajaliku ja rohkemgi veel.

Ameerika kõikidest osariikidest on naerusuisel perekonnal praeguseks juba 12 läbitud.

 

2018 so far has been a big transition for me...it’s my first time transitioning from full time mum to actually having “office” hours to get work accomplished! this first month there have been some stressful days, forgotten appointments and lots of unfinished to l-do lists! ‍♀️ but I’m actually really enjoying the personal growth it’s brought...parts of my brain are being used that haven’t been for YEARS!! And I’m feeling so empowered by taking on this task and rocking it (most of the time!) any of you powerful people that have already paved the way, give me your tips! how do you stay organized? what has helped you? and how do you sleep at night when you still have tasks on your to-do list at the end of the day?!

A post shared by Gabriel, Debbie & 4 kids (@themayesteam) on

Pereema sõnul on kõige kaootilisem aeg päevast siis kui lapsed lasteaiast ja koolist koju saabuvad. 

Tagasi üles