Video: populaarsest veebipoest soetatud föön osutus tuldpurskavaks õudusunenäoks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pink hair dryer on pink and white background
Pink hair dryer on pink and white background Foto: Csaba Deli/PantherMedia / Csaba Deli

Ameeriklanna Erika Augthun Shoolbred tellis uue fööni ei kuskilt mujalt kui Amazoni e-poest. Saabunud kuumaõhuaparaat oli aga soovitust sootuks kaugel, vahendab theloop.ca.

Tänapäeval on võimalusi lõputult. Ja seda ilma, et peaks koduseintegi vahelt lahkuma. Amazonist pahaaimamatult fööni tellinud naine ei osanud aga sellist üllatust oodata.

Soengut sättima hakanud naine oli hämmingus, kui tunnustatud ettevõtte OraCorp Salon Grade föön ühtäkki tuld tema suunas sülgama hakkas. Iga teine inimene oleks fööni koheselt elektrivõrgust lahti ühendanud ja tootjale oma pretensioonid ja kaebused edastanud. Nutiajastule omaselt haaras Lõuna-Carolina naine aga esmalt telefoni järele, et avastatud jubedust ka ülejäänud maailmaga jagada. 

Lõppkokkuvõttes on naine tänulik, et tulest jäid puutumata nii ta juuksed kui ka kaunis näolapp. Internetis ostlemisse suhtub naine aga edaspidi alati teatud skepsisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles