Fotod: Eesti uusarendus, mis rabab erakordse lahendusega (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Haapsalus eelmisel aastal valminud uusarendus rabab oma asukohaga: kortermaja asub otse mere piiril, esimese korruse terrassid lõppevadki meres.

Hetkel on majas veel müügis mõned korterid, näiteks näidiskorter. See kulgeb läbi kahe korruse. Ruumikitsikust elamises ei teki: ruutmeetreid on selles tervelt 115, tube kokku neli. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Esimesel korrusel asuvad esik, elutuba, köök-söögituba ja panipaik. Teisel korrusel on kolm magamistuba, duširuum ning saun. Mõlemal tasapinnal on WC. Korteri juurde kuuluvad merevaatega privaatne rõdu ja merele avatud terrass koos paadikaiga. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Korteri puhul on meri muidugi kesksel kohal ja seda saab imetleda maja mõlemalt korruselt. Kuid hoolimata avarusest ja suurtest klaaspindadest on maja väga energiasäästlik.

Foto: KV.EE

Selliseid, nii mere äärde ehitatud kortermaju, kohtab Eestis haruharva, nii et tegemist on kindlasti ainulaadse lahendusega. 

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles