Avatud planeeringuga köök võib olla põhjus, miks kehakaal ei lange

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pexels.com

Uuringutest selgub, et põhjus, miks sinu kehakaal pingutustest hoolimata ei lange, võib peituda selles, kuidas on sisustatud sinu köök. 

Nimelt on avatud planeeringuga köögi puhul köök kogu aeg käeulatuses, mis on paljuski pluss, aga ühtlasi ka väga suur miinus, sest nii on sul toit kogu aeg silma all ja mõtteis ning vähese vaevaga ligipääsetav, kirjutab kinnisvaraportaal Realtor. 

Seetõttu tasuks uue kodu otsingutel väga põhjalikult järele mõelda, kas avatud köög on ikka see, mis sulle sobib. 

Samamoodi teeb karuteene see, kui sul on liiga vähe kapi- või sahtliruumi ning suurt osa toidust tuleb hoida tööpinnal või avatud riiulites silma all. Mis silmist, see südamest, nagu kõik teavad, kuid see toit, mis silma all, ei lähe kuidagi meelest. 

Ka segamini köök töötab ses osas sinu vastu, et segadus tekitab stressi ja stress omakorda ajab sööma. Tee köök korda ja näed, et ei pea enam iga natukese aja tagant midagi näksima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles