Fotod: IKEA majapidamispaberihoidja saab nutika uue otstarbe

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majapidamispaberihoidja.
Majapidamispaberihoidja. Foto: Tootja foto / ikea.com

Aleksei soovis pokaalihoidjat, ent IKEA tootekataloog näitas, et laos on kõik eksemplarid otsas. Mees ei lasknud ennast sellest pisiasjast heidutada ning tuli lagedale üsna nutika alternatiiviga, mida ta veebilehel ikeahackers.net ka ülejäänud maailmaga jagas.

Aleksei lohutuseks oli IKEA tootenimistus olemas TORKAD-nimeline majapidamispaberihoidja, millest mees otsustas saab, mis saab, pokaalihoidja meisterdada.

Majapidamispaberihoidja.
Majapidamispaberihoidja. Foto: Tootja foto / ikea.com

Esmalt lõikas Aleksei majapidamispaberihoidja alumisest poolest nurklihvijaga osa ära. Selleks tegi ta kaks sisselõiget X-ga tähistatud kohtades.

IKEA majapidamispaberihoidja.
IKEA majapidamispaberihoidja. Foto: www.ikeahackers.net

Järgmisena hankis mees kaks puidukruvi ning ühe laiema seibi, et valminud pokaalihoidja kapi alla kinnitada. Enne kogu kupatuse kinnitamist painutas Aleksei seibi kergelt ümber majapidamispaberihoidja.

IKEA majapidamispaberihoidja.
IKEA majapidamispaberihoidja. Foto: www.ikeahackers.net

Ning seejärel ei jäänudki muud üle, kui valminud pokaalihoidja kinnitada ning oma töö vilju nautima hakata. Aleksei sõnul mahub pokaalihoidjale kolm kuni neli pokaali kenasti ära.

IKEA majapidamispaberihoidjast valminud pokaalihoidja.
IKEA majapidamispaberihoidjast valminud pokaalihoidja. Foto: www.ikeahackers.net
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles