Kolmapäeviti on Tallinnas taas avatud korteriühistute infopunkt

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM11:AEROFOTO :TALLINN, EESTI,24SEP12.
Aerofoto Lasnam?est.
ah/Foto ANDRES HAABU/POSTIMEES
TLNPM11:AEROFOTO :TALLINN, EESTI,24SEP12. Aerofoto Lasnam?est. ah/Foto ANDRES HAABU/POSTIMEES Foto: Andres Haabu / Postimees

Tallinna linnavalitsuse teenindussaalis on kolmapäeviti taas avatud korteriühistute infopunkt.

Eesti Korteriühistute Liidu juristid annavad linnavalitsuse teenindussaalis kolmapäeviti korteriühistute esindajatele ja korteriomanikele taas tasuta nõu. Nõuandeid jagatakse 7. veebruarist – 27. juunini ja 5. septembrist – 19. detsembrini, kella 9-12 ja 13-17 vahel.

«Korteriühistute infopunkti kui elanikkonnale väga olulist teenust on juba aastaid linnaeelarvest toetatud. Lisaks on meie poolt ka infopunkti pidamiseks vajalik ruum,» ütles abilinnapea Eha Võrk. 

Tasuta õigusalane abi hõlmab sealhulgas:

  • korteriomandi valitsemist ja majandamist;
  • korteriomanike ning ühistu kui juriidilise isiku õigusi ja kohustusi;
  • kortermajades elamisega seotud tsiviil-, haldus-, väärteo- ja kriminaalõiguslikke küsimusi.

Lisaks korraldavad linnaosavalitsused korteriühistute esindajatele regulaarselt teabepäevi. Linn toetab ka Eesti Korteriühistute Liidu korteriühistute foorumi korraldamist. Samuti pannakse õlg alla koolitustel osalemisele - koolitustoetust saab küsida Eesti Korteriühistute Liidu või Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidu korraldatud koolitustel osalemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles