Lotoga villaomanikuks saanud naine ei taha võidetud majja kunagi kolida (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: winacountryhouse.com

Naine, kes kõigest kaheeurose lotipiletiga endale ligi miljon eurot maksva eramaja võitis, ei taha võidetud majas elada ja on otsustanud selle hoopis välja üürida.

50aastasel britil Marie Segaril vedas möödunud aastal väga: ta ostis 50 euro eest majaloterii pileteid, kaks eurot tükk, ja võitis. Vahetult pärast võitu oli naine šokis ega suutnud oma õnne uskuda, sest seni polnud tal lotoõnne olnud.

Pealtnäha oli naine väga rahul, aga vähem kui aasta hiljem on ta otsustanud võidetud majja mitte kolida: Segar pani maja üürikuulutuse möödunud nädalal veebi üles ja tänaseks on hoone endale juba üürnikud leidnud, vahendab The Sun. Üüri küsib Segar pisut üle 1500 euro kuus.

Samm on üsna kummaline, arvestades seda, et kuue magamistoaga 18. sajandist pärit on väga heas korras ja äärmiselt luksuslik: majas on näiteks ka kinotuba, mis annab selle tasemest üsna hea ettekujutuse.

Miks otsustas tõelise peavõidu saanud Segar majja ise mitte sisse kolida, pole teada. Võimalik, et plaan hoonet välja üürima hakata oli olemas juba loteriis osaledes, kuigi vahetult pärast võitu ei maininud Segar intervjuudes kordagi, et ta ei plaani majas ise elama hakata. 

Fotosid majast näeb SIIT. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles