Lapseootel paar kinkis lemmikloomale lohutuseks päris oma toa

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Molly pesa.
Molly pesa. Foto: Michael McGowan

Lapse sünd toob suured muutused lapsevanemate ellu. Glasgow'st pärit Michael McGowan soovis aga tütre sünni eel hoopis oma koerakesele veidi lohutust pakkuda, vahendab dailymail.co.uk.

McGowani eesmärgiks oli pakkuda koerakesele veidi rõõmu ja lohutust. Peagi oma esimest tütart tervitanud mees soovis, et koer ei tunneks ennast tütre sünnil järel kõrvalejäetuna. Nõnda sündiski idee luua koerakesele päris oma pesa. 

Paari ehitusmehe abiga tegi mees oma trepialuse veidi funktsionaalsemaks ning ehitas sinna ruumi, mis pere lemmiku poolt kohe ka heakskiidu sai. Koerakese toas olevad mugavused teevad ilmselt nii mõnegi neljajalgse kadedaks.

Molly pesa.
Molly pesa. Foto: Michael McGowan
Molly pesa.
Molly pesa. Foto: Michael McGowan

McGowan kattis seinad tapeediga, viimistles põrandad ja muretses koerale ka veidi mööblit, et pesa hubasem saaks. Mees riputas seintele ühtlasi ka pildid tema perest, et koer ennast täisväärtusliku pereliikmena tunneks. 

Peremehe loodud pesa meeldis koerale esimesest silmapilgust ning pererahva sõnul on koerake ka uue ilmakodaniku igati hästi vastu võtnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles