Fotod: Kassisaba uusarenduses on valminud suurejooneline näidiskorter

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kassisabas Hermanni majas on valminud näidiskorter. Pole kahtlustki, et tegemist on väga suurejooneliste kodudega, mis Kassisaba kohta ehk harjumatult uhkedki.

Majas on 38 uut ühe- kuni neljatoalist korterit ja äripinda, neist kõige eksklusiivsem kodu - neljatoaline katusekorter - on Tallinna kinnisvara tõeline pärl, lubab arendaja. Ruumi on seal tervelt 150 ruutmeetrit. Korteri juurde kuulub 123-ruutmeetrine terrass.

Foto: KV.EE

Terrassile pääseb elutoast, terrassi ja tuba eraldavad maast laeni aknad. Eraldi on klaasitud rõdu, mida saab kasutada talveaiana.  

Avara planeeringuga korteris on kolm magamistuba, 4,2-ruutmeetrine lisapanipaik, garderoobide valmidus ja avatud köök koos söögitoa osaga. Korteris on saun ning suure magamistoa juurde kuuluvad privaatne vannituba ja 5,3-ruutmeetrine klaasitud rõdu.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Korteri viimistlemisel on arendaja sõnul arvestatud kõige nõudlikuma maitsega, muuhulgas on vannitoas Villeroy & Bochi sisustus. Korteris on mitmeid targa kodu lahendusi.  

Rohkem infot leiab SIIT. Kuidas tundub, kas selline korter ja kortermaja sobib Kassisaba miljöösse?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles