IKEA laua pooleks saaginud mees tegi kasutatud materjali kohta jahmatava avastuse (3)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA logo.
IKEA logo. Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS

Odava IKEA laua pooleks saaginud mees tegi enda jaoks rabava avastuse: tema üllatuseks selgus, et lauaplaadi sisemus on valmistatud papist.

James L. Sutter saagis oma IKEAst ostetud laua pooleks, et seda ühe isetegevusprojekti jaoks pisut kohendada. Suur oli tema üllatus kui selgus, et oodatud saepuruplaadi asemel on IKEA mööbli sisemus hoopis papist tehtud, kirjutab Briti leht Daily Post. 

James ütleb, et ta teadis küll, et  IKEA mööbel on odavatest materjalidest tehtud, kuid ta eeldas, et selle sisemuses peidab end siiski vähemalt saepuruplaat, mitte tavaline papp.

Nii mõnigi kommenteerija aga ei saa aru, milles James probleemi näeb: toodete kirjelduses on IKEA alati välja toonud, millest esemed valmistatud on. Samuti rõhutatakse, et selline kärjetüüpi pappsisu teeb mööbli saepuruplaadist tugevamaks ja vastupidavamaks. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles