Barack Obamal on oma kodus kõige vähem sahtliruumi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA endine president Barack Obama.
USA endine president Barack Obama. Foto: Reuters/ScanPix

Ameerika 44. president Barack Obama on inimene nagu iga teine. Presidendiaja lõppedes Valgest Majast välja kolinud mehe uues kodus on võimujaotus aga sootuks teine, vahendab apartmenttherapy.com. 

Barack Obama abikaasa Michelle põikas läbi Ameerika tuntust telesaatest «The Ellen Show». Endine presidendiproua heietas uue elu ja uue kodu teemadel. Naise sõnul on Obamad vaikselt naasnud igapäeva ellu ja naudivad väikseid võlusid elus, nagu näiteks koduuksel külaliste tervitamist, aga ka akende avamist tuulutamiseks. Pere koerad Sunny ja Bo on sealjuures esimest korda avastamas uksekella helinat. 

Intervjuu kõige eredamaks pärliks oli aga Michelle'i mainitud sahtliruum, mida pidavat endisel Ameerika presidendil isiklikus kodus kõige vähem olema. «Kolides oli ta liiga hõivatud presidendiks olemisega,» märkis Michelle. Tütred ja abikaasa lihtsalt jõudsid Barackist ette ja napsasid kõige paremad eluruumid endale. Lisaks vähesele sahtliruumile on Barack Obamal ka kõige väiksem kontoriruum. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles