Kortermaja haldaja sunnib abielupaari oma lemmikloomast loobuma (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Jõukas Londoni paar, kes ostis lemmiklooma pidamise keeluga majja korteri teadmisega, et neile tehakse erand, jäi maja haldusfirmaga kohtus käies kaotajaks ning on siiski sunnitud oma lemmikust loobuma.

Enam kui miljoni euro eest endale luksuslikku kortermajja penthouse'i soetanud 46-aastane Gabby Kuehn ja tema 43-aastane mees Florian teadsid, et ses majas on lemmiklooma pidamine keelatud, kuid kinnitavad ühest suust, et neile vannuti, et nad saavad ses osas erandi ja tohivad kolida majja oma koera Vinniega, vahendab Daily Mail. 

2015. aasta lõpus korteri ostnud paar kinnitab, et neile lubati, et nende koerale tehakse erand. Kortermaja haldav Victory Place väidab aga, et mingit sellist kokkulepet pole olnud – majas on lemmikloomad keelatud ning kõiki ostjaid teavitatakse sellest punktist ja erandeid ei tehta kellelegi.

Kuehnid läksid haldusfirma vastu kohtusse, kuid kaotasid. Nüüd seisavad nad silmitsi karmi tõega: loobuda tuleb kas koerast või kodust. Erand tehtaks vaid juhul, kui leiaks tõestust, et Vinnie peab pererahvaga elama Gabby või Floriani tervise tõttu. Sellist tõendit pole paaril olnud võimalik hankida.

Kuehnid on paari aasta jooksul kaotanud kokku kahes kohtuastmes, kuid nad ei kavatse asja nii jätta ja kaebavad otsuse edasi. Viimasel korral hoiatas kohtunik, et tegemist on lootusetu võitlusega, mida nad kunagi ei võida, kuid abielupaar pole veel valmis alla andma.

Mida teeksid sina olukorras, kus valida on, kas müüa kodu või loobuda loomast?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles