Aus ülestunnistus: mehel kulus 10 aastat, et oma nõudepesumasinast viimaks sotti saada (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõudepesumasin.
Nõudepesumasin. Foto: Nils Weymann/PantherMedia / Nils Weymann

Sotsiaalmeediaplatvormil Twitter oma kogemust jaganud mees imestas isegi, kuidas ta kõik need aastad nii pime olnud oli. Meest valdas ühteaegu nii pettumus kui rõõmutunne, vahendab housebeautiful.co.uk.

2008. aastal kodu vahetanud iirlane Mike McLoughlin tunnistab, et teda oli kõik need aastad üks pisiasi eluruumiga kaasasolnud nõudepesumasina juures häirinud. Mees oli nimelt sunnitud oma suuri praetaldrikuid käsitsi pesema, kuna need ei mahtunud nõudepesumasina alumisele riiulile ära. Mike andis nõudepesumasinale loobumisvõidu, kuna arvas, et ilmselt selline see nõudepesumasinate disain juba on.

Mees kirjeldas oma paari päeva taguses Twitteri postituses, kuidas ta alles 10 aastat hiljem avastas, et nõudepesumasina ülemine riiul on tegelikult täiesti liigutatav. See aga võimaldab alumisele riiulile paigutada keskmisest suuremaid sööginõusid, mida mees siiamaani käsitsi pesnud oli.

McLoughlini rõõm, ent samas ka meelehärm oli suur, kui ta viimaks oma nõudepesumasinast sotti oli saanud. Õnneks ei ole mees üksi. Sotsiaalmeedias viraalseks läinud postitus tõi päevavalgele ka mitmed teised inimesed, kes oma nõudepesumasinat valesti kasutanud olid. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles