Fotod: vaata, millised on Tallinna viis kõige odavamat üürikorterit

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kuigi Eesti üürikorterite hinnad on tõesti üsna kõrged, võib vähenõudlikum inimene siiski ka üsna mõistliku summa eest kuus endale kodu leida. 

Tallinna viie kõige odavama üürikorteri kuuüür jääb alla 200 euro. Tegemist on, tõsi küll, ühetoaliste elamistega, mis sobivad parimal juhul vähenõudlikule kolmeliikmelisele väikese lapsega perele, kuid häda korral ajutiseks lahenduseks sobib küll.

1. Ühetoaline korter Kaluri tänavas, 170 eurot kuus

Foto: KV.EE

16ruutmeetrine korter asub staliniaegses kivimajas. Koos kommunaalmaksetega tuleb kuus välja käia umbkaudu 200 eurot, lisandub vesi ja elekter vastavalt tarbimisele. 

2. Ühetoaline korter Kristiines Kotka tänaval, 180 eurot kuus

Foto: KV.EE

12ruutmeetrine korter on kenasti remonditud. Piltidel olev mööbel jääb korterisse. Üürisummale lisandub kommunaalmaksete näol suvel 30, talvel 60 eurot.

3. Ühetoaline korter Nõmmel Valdeku tänaval, 180 eurot kuus

Foto: KV.EE

Pisut alla 12ruutmeetrises korteris on remont tehtud, olemas kööginurga mööbel. Kõrvalkuludena lisandub samuti suvekuudel umbes 30, talvekuudel 60 eurot kuus. 

4. Ühetoaline korter Uus-Maleva tänavas Põhja-Tallinnas, 185 eurot kuus

Foto: KV.EE

12ruutmeetrine korter on sisustatud küll pisut rohkem ja isikupärasemalt kui paljudele üürnikele meeldiks, kuid kui maitsed klapivad, sobib see koduks kindlasti. Lisanduvaid kommunaalmakseid pole täpsustatud.

5. Ühetoaline korter Kesklinnas Veerenni kandis, 190 eurot kuus

Foto: KV.EE

20ruutmeetrise möbleeritud korteriga kaasneb üks tasuta parkimiskoht kesklinnas. Maja, milles korter asub, on ehitatud 2012. aastal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles