Sisekujundajast ema viis nippi, kuidas kodu trendikalt lapsekindlaks muuta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed.
Lapsed. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kuidas muuta kodu lapse jaoks võimalikult mugavaks ja ohutuks? New Yorgis elav sisekujundaja Purvi Padia väidab, et teab vastust, vahendab popsugar.com.

Noor ema Purvi Padia leiab, et turvalisuse tagamine ja trendika interjööri loomine ei ole just kõige raskemate killast, kui panna kõrva taha mõned lihtsad nipid.

Teravad nurgad

Iga tuba vajab lauda ning laudadel on paratamatult teravad nurgad. Padia on endale leidnud aga väärt alternatiivi nahast kaetud tumba näol, millel on omakorda puidust eemaldatav lauaplaat.

Valguslahendused

Lampide puhul on paslik jälgida eelkõige nende juhtmeid. Noor ema soovitab lambid oma kodus sättida viisil, et juhtmed kuskilt välja ei paistaks. Samuti on naise sõnul heaks lahenduseks peeglid, mis aitavad luua veidi valgusküllasema ilme toast.

Tark tekstiilide valik

Õnnetusi ikka juhtub ning seetõttu ongi Padia sõnul kõige mõttekam neid juba eos ennetada. Tänapäeval leidub rohkelt materjale, mida on kerge puhastada - tuleb vaid silmad lahti hoida.

Multifunktsionaalsed mööblitükid

Padia leiab, et multifunktsionaalsete mööblitükkidega saab majapidamisele nii originaalsust kui ka hoiuruumi lisada. Sisedisainerist ema soovitab otsida multifunktsionaalseid mööblitükke, mis oleksid ohutud lapsele, ent samas kannaksid mitut rolli ka majapidamises.

Too tagaaed lastetuppa

Naise sõnul on viimastel aastatel tõstnud pead trend aiamööbliga hoopis siseruume kujundada. Padia on veendunud, et kui aiamööbel suudab karmides ilmastikutingimustes oma esialgse ilme säilitada, siis küllap teeb see sama ka lastetoas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles