Fotod: tõestus sellest, et jõulutulede sära ei ole vaid pühade teema

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulutuled.
Jõulutuled. Foto: Pexels / CC0 Licence

Eestis käivad jõulutuled üldjuhul ikka jõuludega käsikäes. Alles viimasel paaril aastal on hakanud pead tõstma komme kodu jõulutuledega aastaringselt ehtida.

Jõulutuledest saab imelise kaunistuse terveks aastaks. Tuleb vaid veidi improviseerida. Väikesed tulekesed muudavad iga sündmuse ja tähtpäeva tunduvalt erilisemaks. Miks mitte korraldada pulmapidu jõulutulede all või kaunistada hoopis sünnipäevalaud erksavärviliste tulukestega?

Talvisel ajal ei ole Eestis valgust kunagi liiga palju. Säravad jõulutulukesed loovad aga iga ilmaga mõnusa meeleolu. 

Jõulutuled võib ka niisama purki pista, et luua mõnusalt hubane atmosfäär pikkadeks talveõhtuteks. Jõulutulede valgus otseselt soojust ei anna, ent teeb see-eest südame soojaks.

Või miks mitte hoopis lehtpuude okstest üks kompositsioon meisterdada ning see jõulutuledega katta?

Jõulutuled loovad kahtlemata meeleolu ning lisavad igale ruumile isikupära. Asjatundjad soovitavad soetada LED dioodidega jõulutulesid – need on tunduvalt energiasäästlikumad ning neid saab kasutada nii toas kui ka õues.

 

Hung up some lights.

A post shared by ⒶⓃⓃⒾⓀⒶ (@allthelivelongday) on

Võimalusi jõulutulede kasutamiseks on lõputult. Kuidas oled aga sina, hea lugeja, oma kodu jõulutuledega ehtinud? Piirdud vaid pühadeperioodiga või lisavad väikesed tulukesed sinu koju aastaringselt valgust ja silmailu?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles