Ajaratas on pöördunud: retrohõngulised trendid tulevad taas

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retrohõnguline interjöör.
Retrohõnguline interjöör. Foto: Pexels / CC0 Licence

Tundub, et see olnuks justkui eile, mil bambusepuust mööbel ja kirjud tapeedid meie majapidamistes furoori tekitasid. Ajaproovis ellu jäänud trendid tulevad aga 2018. aastal taas ja seda veel võimsamalt kui varem, vahendab idealhome.co.uk. 

1. Bambus- ja rotangmööbel 

Seitsmekümnendatel laineid loonud bambus- ja ka rotangmööbel on tagasi. Sisekujundajate sõnul on need ideaalseks täienduseks Põhjamaadest inspireeritud monotoonsetele interjööridele.

 

A post shared by Rattan SK (@rattangr) on

2. Kirjud vaibad

Mõte kirjutest vaipadest paneb mõned inimesed siiamaani hirmust judisema. Käesoleval aastal loetakse suurte mustritega värvirikkaid vaipu aga lahutamatuks osaks inimeste majapidamistes.

3. Lillemustriga diivanid

Kaheksakümnendate fenomenaalsed lillemustriga tugitoolid ja diivanid on sisekujundajate seas taaskord aukohale tõstetud. 

4. Lilla värvitoon

Glamuurist pakatav lilla värvitoon tuleb taas ning 2018. aasta on tõesti viimane aeg seda veidi ka oma koduseinte vahele lisada.

5. Lilleline tapeet

Lilleline tapeet oli päris kõva sõna kuuekümnendatel ja seitsmekümnendatel. 2018. aastal on aga moes käsitööna valminud seinakatted, mille värvid on pastelselt helged.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles