Tuntud kaubamärgi kuivati plahvatas pere pesuruumis põlema

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pesumasin ja pesukuivati.
Pesumasin ja pesukuivati. Foto: VidaPress

Ühe pereema päev võttis väga halva pöörde, kui tema kuivati keset tsüklit plahvatas ja põlema süttis. 

Londoni pereema Selena Hall tegi lõunauinakut, kui ühtäkki plahvatuse peale üles ehmatas. Plahvatuse allikat otsima tormates avastas naine, et kodu täitub suitsuga. Õige pea selgus, et plahvatanud ja põlema süttinud on pere pesukuivati, mis pärit firmalt Candy, vahendab Daily Mail. Selle tootja kuivateid müüakse ka Eestis ja soodsa hinna tõttu tunduvad need paljudele ahvatlevad.

Selena helistas kohe päästeametisse, rabas pesu kuivatist välja ja filmis siis tuletõrjet oodates, kuidas kuivati sisemus põleb. Naine põhjendab oma tegevust sellega, et soovis koguda tõendeid, kui kuivatile esitatavate pretensioonide osas mingeid kahtlusi peaks tekkima. 

Kui naine tootjafirmaga ühendust võttis, kinnitati sealt, et ka teised on pöördunud nende poole kaebusega, et kuivatid on suitsema läinud. Selena on sellest väga üllatunud, sest tegemist pole sugugi vana, vaid pisut üle aasta kasutuses olnud masinaga. Candy Hoover saadab naisele järgmise nädala jooksul tasuta uue kuivati.

Kuid sotsiaalmeedias on Selena oma kummalise käitumise tõttu päris palju kriitikat saanud. «Mis inimene see on, kes lihtsalt seisab ja filmib, kuidas tulekahju tema oma kodus üha suuremaks paisub?» küsib üks. 
Teine heidab Selenale ette, et põleng oli tõenäoliselt tema oma süü: tootja hoiatab, et seda võib juhtuda, kui filtreid puhtana ei hoia. Kolmas aga toob välja, et tootja pole süüdi, kui kasutaja on rumalavõitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles