Galerii: mees kulutas kümme aastat ja tohutu hulga raha, et kodu ajastutruult sisustada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajaloofanaatikust mees kulutas oma elust kümme aastat ja päris suure hulga raha, et sisustada oma teise ilmasõja aegne maja nii nagu selle ehitusaasta ette näeb.

38aastane Ben Samson tunnistab, et 40ndad on tema kinnisidee. Kui ta ostis sellest kümnendist pärit maja Suurbritannias Cambridgeshire´is, oli see kaasaegselt renoveeritud. Mehele ei meeldinud kaasajastatud maja aga üldse ja nii hakkas ta seda algupäraseks muutma, vahendab Daily Mail.

Ja ta ei piirdu lihtsalt 40ndate mööbli otsimisega, oh ei: mehe võime keskenduda pisidetailidele on nii märkimisväärne, et õpetajad toovad terveid klassitäisi õpilasi tema koju ekskursioonidele tutvuma sõjaaegse Suurbritannia eluga.

Ben Samsun on kulutanud aastaid ja hulga raha, et sisustada oma kodu ehtsas 40ndate stiilis.
Ben Samsun on kulutanud aastaid ja hulga raha, et sisustada oma kodu ehtsas 40ndate stiilis. Foto: Laura Dale / Caters News/Caters News Agency/Scanpix

40ndad on Samsonile südamelähedased juba aastaid, ajast, kui ta ise alles teismeline oli. Siis seadiski ta endale ka eesmärgiks ühel päeval ajastutruu kodu rajada. Tänaseks päevaks on see detailideni valmis: seinas on 40ndatest pärit tapeedidki.

Kui palju täpselt sellele kõigele raha on kulnud, pole Samson kunagi kokku löönud, aga ta teab, et palju. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles