Paari arukas valik võimaldas nii koduostu kui pulmatralli

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulmapidu.
Pulmapidu. Foto: Pexels / CC0 Licence

Angie ja Seth seisid keerulise dilemma ees, kas pidada maha suur pulmapidu või soetada uhiuus elamine. Selgus, et leidub ka kuldne kesktee, vahendab apartmenttherapy.com. 

Angiel ja Sethil oli kange soov abielluda, lisaks terendas paari silmapiiril üks maja, väärtuses 1,5 miljonit dollarit ehk pea 1,2 miljonit eurot. Noorpaar teadis, et maja ostuks vajaminevat summat neil ei ole. Küll aga oli neil aastate jooksul kogunenud täitsa arvestatav summa kodulaenu sissemakseks.

Paar otsustas loobuda suurtest pulmadest ning kergema vastupanu teed minna. 29-aastased noored tähistasid oma kooselu algust väikese grillipeoga, kuhu oli kutsutud vähem kui 50 inimest. Suurejoonelisest peost loobumine võimaldas paaril teha suurema sissemakse ning oma kooselu veidi muretumalt alustada.

Angie ja Seth kinnitavad, et lihtsam pulmapidu oli lõppkokkuvõttes sama eriline kui iga teine. Võimaluse korral nad oma otsust ei muudaks. Noorte sõnul oli koduost suurim pulmakink, mis nad eales saada oleks võinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles