Fotod: ühe Eesti pere väga teistmoodi lastetuba

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Oleme harjunud, et Eesti laste toad on sinised, roosad või rohelised, tulvil multikangelaste piltidega sisustuselemente. Selle pere kodus on aga kõige pisema tegelase tuba hoopis isemoodi.

Pisikese tegelase ema ise ütleb, et tema puhul oli kohe algusest peale selge, et lapse tuba ei tule tüüpiliselt kirju. «Pigem olgu tuba rahulik, sest lapse enda asjad hakkavad tulevikus niikuinii värvi ja elu tekitama ning kui tapeet oleks ka ülivärviline, oleks pilt liiga kirju,» räägib ta.

Foto: Erakogu

Suure ilusa tapeedi valimise lugu on perel samuti üsna huvitav. «Kuna tegu on poisslapsega ning minu perekonnanimi enne abiellumist oli Lepp ning lapse isa töö on seotud metsandusega, siis hakkas metsateema mind üha rohkem kõnetama. Tõuke andis ka see, et enne lapse sündi olid mulle endale kingitud mõned lapselikud seinapildid, millel peal loomad, selle toa mõttega sobisid need hästi,» räägib noor ema.

Foto: Erakogu

Edasi tuli appi Pinterest: sealt koguti ports ideid ja nii saigi vaimusilmas valmis pilt sellest, milline peaks olema lõpplahendus. Pärnu sisustuspoe Mööblisahver tubli naiskond aitas välja otsida sobilikud variandid, mille seast valida lemmik.  

Valituks osutunud tapeet sai heakskiidu, sest sobis ülejäänud korteriga ning mõjus inspireerivalt, andis ideid ülejäänud sisustuse loomiseks. 

Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles