Kogemus: ülepeakaela Airbnb majutust pakkunud naine õppis võõraid usaldama

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airbnb.
Airbnb. Foto: Vida Press

Annie otsustas puhkuse ajal kannapöörde teha ning oma armsa kodu võhivõõrastele lühiajaliselt üürile anda, vahendab popsugar.com. 

Ameeriklanna Annie Gabillet veetis oma abikaasaga kahenädalase puhkuse Euroopas. Naine pelgas esmalt oma kodu rendile anda, ent otsustas siiski veidi õnne proovida. Puhkuselt naastes oli naine juba sajaprotsendiliselt veendunud, et pöördub järgmise puhkuse ajal kahtlemata taas Airbnb poole.

Põhjus, miks Annie on nõus oma kodu ka edaspidi üürile andma, ei seisne ainuüksi rahas. Naine leiab, et kogemus rikastas teda mitmest küljest.

Paberimajandus

Airbnb majutusega kaasnev paberimajandus ja juriidika õpetas Anniele ühte koma teist ka tema korteri kohta - seda nii seaduse kui Airbnb silmis.

Puhtus

Naine tegi oma kodus suurpuhastuse, mille ta muidu ei oleks võib-olla samal kujul ette võtnud. Annie on kindel, et sellega sai mõnevõrra ka kinnisvara väärtust tõstetud.

Usaldusväärsus

Võõraste inimeste suhtes üldjuhul skeptiline Annie mõistis viimaks, et kõik inimesed on võimalust väärt ning et ei tasu ülepeakaela inimestest kohe halba eeldada.

Tasuta puhkus

Annie tunnistab, et majutuselt teenitud tasud tegid reisimise Euroopas märkimisväärselt lihtsamaks. Muidu niisama tühjalt seisnud korter teenis paarile korraliku reisiraha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles