Fotod: idülliline maamaja, mille müügiga raskustes omanik odavalt ära annab

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: winmyhouse.online

Näib, et kinnisvaraloteriisid tekib nagu seeni pärast vihma: siin on üks järjekordne kodu, mille omanik on otsustanud, et vabaneb ülearuseks osutunud kinnisvarast lotopiletite müümise teel.

Kübarameister Tricia Hamilton, kes seda Suurbritannias Bristoli lähedal asuvat maamaja müüb, ütleb, et kummalise müügimeetodi - lotopiletide abil kodu väljaloosimise - valis ta seetõttu, et maja on juba üle aasta müügis olnud, aga ostjat pole tänaseni leitud. 

Foto: winmyhouse.online

Maja on ka paras pirakas: selle kolmel korrusel on kokku tervelt 17 tuba, neli neist magamistoad. Pinda on majas enam kui 760 ruutmeetrit. 

Hamilton ise on majas elanud viimased 20 aastat ja seda korrastanud ja renoveerinud, et taastada võimalikult palju maja algupärast välimust ja interjööri. 

Foto: winmyhouse.online
Foto: winmyhouse.online

Nüüd soovib naine aga investeerida majamüügist saadud tulu oma äri edendamisesse ja kolida ise lähemale oma lastele. Seepärast pani ta maja aasta tagasi müüki ja kui see ei sujunud, otsustas hakata müüma 14naelaseid lotopileteid, millega loodab saada kokku 1,4 miljonit naela ehk summa, millega maja müügis on.

Foto: winmyhouse.online

Loteriis saab osaleda 15. veebruarini, kodulehe leiab SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles