Londonis vahetas maja omanikku rekordiliselt kõrge hinnaga

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londonis Lõuna-Kensingtonis ühel kogu Suurbritannia ihaldatuimal tänaval müüdud maja läks kaubaks 45 miljoni euroga.
Londonis Lõuna-Kensingtonis ühel kogu Suurbritannia ihaldatuimal tänaval müüdud maja läks kaubaks 45 miljoni euroga. Foto: Aylesford International / SWNS / Scanpix

Suurbritannia pealinnas Londonis müüdi võimas viktoriaanlik kodu viimase aasta kõrgeima hinnaga: ostja käis selle eest välja üle 45 miljoni euro. 

Mõistagi pole see Lõuna-Kensingtoni piirkonna maja tagasihoidlik ühepereelamu: ruumi on selles kümme korda rohkem kui keskmises eramajas. Seal on kaheksa magamistuba, kuus vannituba, neli vastuvõtutuba ja Londoni kohta suur, tervelt 30 meetrit pikk ja kümme meetrit lai aed. 

Briti maa-ameti andmetel on see viimase 12 kuu jooksul Suurbritannias kõige kallimalt müüdud maja ja üks kõige kallim seal kandis omanikku vahetanud kinnisvaraobjekt üldse: 2017. aastal läks sellest kallimalt kaubaks vaid penthouse-tüüpi korter Knightsbridge’is.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles