Fotod: sellised on kolm kõige odavamat maja Tallinnas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kinnisvara on Tallinnas kallis - eriti hästi torkab see silma eramajade pakkumisi vaadates. Kui jätta kõrvale suvilad, on esimesed alaliseks elamiseks sobilikud majad pealinna kandis päris krõbeda hinnaga.

1. Kolmetoaline maja Nõmmel Raudtee tänavas, 89 000 eurot

Foto: KV.EE

Kui mitte arvestada raudtee vahetut lähedust, on see pakkumine kolmest maja iseennast arvesse võttes ilmselt kõige paremas seisus ja huvitavam. Aiaga on küll kehvad lood - kinnistu on ühine naabruses asuva kortermajaga. 

2. Neljatoaline maja Mähel Kressi teel, 92 000 eurot

Foto: KV.EE

Aastaringselt elatava maja Mähel on suvilast ümber ehitatud, aga vajab veel kõvasti parandus- ja arendustöid. Ligi 90ruutmeetrise maja juurde kuulub 600ruutmeetrine kinnistu.

3. Kahetoaline maja Kassisabas Roopa tänavas, 130 000 eurot

Foto: KV.EE

Hea asukohaga kahetoalisele madalale majale on tehtud detailplaneering, mis võimaldab sellele teise korruse peale ehitada. Maja juurde kuuluva kinnistu suurus on ligi 200 ruutmeetrit. Maja ise hetkel kokku umbes sada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles