Nutikas naine teenib vanakraamiturgudelt leitud toolide pealt uskumatuid summasid (2)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugitool.
Tugitool. Foto: SCANPIX

Vanadele mööblitükkidele uue hingamise andmine on alati väärt ettevõtmine. Austraallanna Emily Barnes on kirbuturgudel soetatu arvelt aga päris korraliku äri püsti pannud, vahendab housebeautiful.co.uk.

Barnes müüb soetatud mööblitükid maha 20 korda esialgsest investeeringust kallimalt, teenides ise korraliku kasumi ja sisemise rahu. Austraallanna käe all valminud tugitoolide hinnad algavad 650 Austraalia dollarist ehk peaaegu 425 eurost. Oma hinnalage Emily veel seada ei julge, kuna väga palju sõltub klientide valitud materjalist ja loomulikult ka töö iseloomust.

Barnes kasutab töös eri tehnikaid, et garanteerida toolide kvaliteetne viimistlus. Harv pole ka juht, mil naine on pidanud mõne detaili käsitsi üle värvima. 

Vanade mööblitükkide taastamine ei ole loomulikult just kõige odavamate killast, ent unikaalne tugitool on Barnesi sõnul investeeringut igati väärt.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles