Fotod: sisekujundaja värviküllane kodu on justkui jalutuskäik imedemaal

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tina Bousu kodu Colorados mõjub klassikaliste kodude kõrval väga värskendavalt. Naise kodu oli enne sinna sisse kolimist üks tühipaljas valge lõuend, vahendab apartmenttherapy.com. 

Bousu majapidamises on iga tuba konkreetse projekti järgi valminud. «Ma võtsin iga toa eraldi ette, et luua eluruumid, mis väljendaks meie pere iseloomu ja eluviise,» märkis Bousu.

Tina kõik neli last on koduõppel, seega on naine loonud keskkonna, mis turgutaks loovust ja ergutaks laste tähelepanuvõimet.

Naine ise tunneb ennast kui Alice imedemaal ja iseloomustab ka oma kodu vastavate sõnadega. «Iga nurk peidab endas midagi salapäraselt üllatuslikku,» ütles Bousu.

Bousu tunnistab, et ei suuda oma majapidamisest üht lemmiktuba otseselt ära märkida. Naise silmis on kõik ta kujundatud toad võrdväärselt armsad nii talle kui ka kogu ülejäänud perele.

Naine soovitab inimestel soetada oma kodudesse esemeid, mis neid tõepoolest kõnetavad. Bousu ei näe mõtet perfektsionismi saavutamisel – kodu olgu selle omaniku nägu, mitte vastupidi. 

 

My plans today have been/are so glamorous...school, laundry and a treadmill jaunt. Who's jealous?!?! - - Interrupted my oh so epic tasks to get this pretty sunlight streaming in the dining room shot. I can never get enough of natural light. - - I would totes live in a house of glass walls, as long as there were no neighbors. - - And don't forget to enter for my art and gift card giveaway!! Check a couple posts back for deets! - - #diningroom #dining #diningroomdecor #stellarspaces #chandelier #myhautehome #mycuratedaesthetic #apartmenttherapy #atmine #hgtvmagazine #calihomevibes #finditstyleit #howwedwell #showmeyourstyled #myboldhues #colourmyhome #mypopofcolor #sodomino #moreismoredecor #livecolorfully #interiorandhome #homestylinginspo #houseandhome #interiorstyling #myhomevibe #realhomes #interior123 #thatsdarling #flashesofdelight #mybhg

A post shared by Tina (@eclectic_twist) on

Tagasi üles