Totaalne muutumine: tütar andis ema ilmetule vannitoale uue väärika näo

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valminud vannitoas kohtuvad uus ja vana.
Valminud vannitoas kohtuvad uus ja vana. Foto: Pexels / CC0 Licence

Meredith Perez soovis ema päevinäinud vannitoale uue hingamise anda. Naisel kulus vaid poolteist päeva ning ligikaudu 311 eurot, et tuua rõõm taas ema silmadesse. 

Sisekujundajana leiba teeniv Meredith tunnistab, et mõte vanemate vannitoa renoveerimisest keerles ta peas juba suvest saati, vahendab apartmenttherapy.com. Pere seltsis veedetud pühad andsid noorele naisele indu juurde ning peagi jõudiski ta ideest teostuseni.

1990. aastal ehitatud majas on Meredithi sõnul tänaseni säilinud hoone esialgne ilme. Ka uuenduskuuri läbinud vannituba oli renoveerimishetkeni saanud aastate jooksul vaid paaril korral uue värvikihi, ei midagi enamat. 

Meredith otsustas jääda truuks vanemate ehitatud majale ning säilitas ka kõik vannitoas oleva. Naine kattis uue värvikihiga seinad ja mööbli ning andis toale ilmet sisustuselementidega. 

Poolteist päeva hiljem olid Meredithi ema silmad elurõõmu ja motivatsiooni täis. Peagi kavatsetakse anda uus hingamine ka teistele maja vannitubadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles