Galerii: Bruce Willis pani müüki kadestamisväärsete vaadetega kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Bruce Willis on müüki pannud oma perele viimased kolm aastat põhiliseks koduks olnud võimsa korteri, mille akendest avaneb vaade Central Parkile. 

New Yorgis Upper West Side'is asuva korteri eest küsib näitleja 17,75 miljon dollarit, vahendab Daily Mail. 

557-ruutmeetrine suurejooneline korter on kahest eraldiseisvast korterist kokku ehitatud juba enne, kui 62-aastane Willis, tema 39-aastane naine Emma Heming ja nende kaks tütart sinna kolm aastat tagasi kolisid. 

Väga valge ja helge kodu on suurepärase vaatega legendaarsele Central Parkile. Kogu korteri sisustus on mõistagi suurejooneline, kallihinnaline ja hoolega valitud. Silmatorkav on köögimööbel: huvitava disainiga kapid on oliivirohelist värvi, mis pole just liiga tavaline lahendus.

Willis ise kommenteeris kodu müükipanekut sellega, et nad tahavad pisut tagasi tõmmata ja mitte nii laia joonega elada. Mehel on lisaks sellele korterile veel kodu ühes Trump Toweritest ning maja El Dorados. 

Kuhu Willis, kes 1970ndatest peale vahelduva eduga siiski Upper West Side'is elanud on, järgmiseks kolida plaanib, pole teada.

Rohkem infot leiab SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles