Fotod: IKEA uued tooted on mängulisust ja krutskeid täis

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA.
IKEA. Foto: SCANPIX

Mööbligigant IKEA toob taas veidi ootusärevust halli argipäeva. Rootsi ettevõtte uued tooted pakatavad mängulisusest ja julgusest.

Näib, et mööbligigant IKEA ei väsi kunagi üllatamast. Rootsi ettevõtte uus kataloog on kaugel IKEA-le omasest tagasihoidlikkusest. Väljas terendavad küll miinuskraadid, ent IKEA uued tooted lubavad päikese igaljuhul silmapiiri tagant välja meelitada.

IKEA 2018.
IKEA 2018. Foto: IKEA

Veebruarikuus poelettidele paisatavad tooted on võib-olla tõesti ootamatult lustlikud ja lapsemeelsed. Ometigi püüab see lihtne lapselik lähenemine pilke ja poolehoidu. 

IKEA 2018.
IKEA 2018. Foto: IKEA

Uued esemed kataloogis on saanud šnitti IKEA vanadest klassikutest. Mööbligigant on taaskord osavalt esile toonud erinevate materjalide lihtsuses peituva võlu.

IKEA 2018.
IKEA 2018. Foto: IKEA

IKEA silmapaistvatel, ent lihtsatel toodetel on ka oma praktiline külg. Asjalikkus ja silmailu on IKEA toodete puhul ju alati käsikäes käinud.

IKEA 2018.
IKEA 2018. Foto: IKEA

Suurema väljavõtte uutest IKEA toodetest leiad aga SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles