Fotod: nõukaaja menuka maja väga võimas muutumine

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: inhabitat.com

A-kujuliste suvilamajade ümberehitamisest ja -kujundamisest oleme kirjutanud varemgi, kuid nii silmatorkavat ja suurejoonelist muutumist me enne näidanud ei ole.

See 1973. aastal ehitatud A-kujulise endise suvemaja ümberehitamine on mitmes mõttes uskumatu. Esiteks: maja muutus algupärasega võrreldes tohutult. Teiseks: seda kõike tehti väga piiratud eelarve juures, raha oli kõigest 40 000 eurot. Kolmandaks: kõik see, mida piltidel näha, tehti ära vaid viie nädalaga, kuigi kõik materjalid tuli käsitsi üles tassida mööda järsku mäekülge.

Foto: inhabitat.com
Foto: inhabitat.com

Eesmärgiks oli kujundada vanast suvemajast ühtaegu kaasaegne ja rustikaalne kodu, kus palju rolli kanda naturaalsel puidul ja muudel loduslikel materjalidel. Et elamine liiga tõsine ei saaks, toodi palju mustreid ja värve sisse erinevate sisustusesemete ja tekstiilide abil.

Foto: inhabitat.com
Foto: inhabitat.com

Rohkem fotosid tehtud tööst leiab SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles