Fotod: ostjat ootab Eesti filmiklassika vaatega soodsa hinnaga maja (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Põlvamaal Ahja jõe kaldal otsib ostjat maja, mille juures avaneb vaade paigale, kus filmiti Eesti filmiklassikasse kuuluva linateose tuntud stseen.

Müügis oleva Otteni talukoha eest, otse Ahja jõe kaldalt, avaneb vaade kuulsale Otteni sillale, mis tuntud ka Siimu sillana – seda põhjusel, et samal sillal filmiti «Viimse reliikvia» stseen, kus Gabrieli sõber Siim tõkestas neid taga ajava röövlisalga tee sillapaisust rebitud palgiga. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Ligi kahehektarilisel kinnistul asuv maja on üsna pisike: 56-ruutmeetrine. Samas on see täpselt piisav selleks, et keset loodust puhata. Ja puhkamisvõimalusi Ahja jõe ürgoru maastikukaitsealal asuv kinnistu kindlasti pakub.

Foto: KV.EE

Maja on osaliselt renoveeritud. Vundament on korralik, seinad heas seisukorras, palgiridu osaliselt vahetatud. Katus on uus ja korralik, uued talad ja sarikad.

Kinnistu üheks piiriks ongi Ahja jõgi. Kaks kolmandikku kinnistust on kaetud segametsaga. 

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles