Kolm ebamugavat asja, mida võimalikku uut kodu vaatamas käies tegema pead

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kellegi teise kodus ringuitamine pole kõige mugavam, mistõttu jäetakse tihti ülekontrollimata mõned väga olulised kohad. Aga sellest ebamugavusest tuleb üle saada ja oma nina rohkem teiste asjadesse toppida.

Kõige suurem viga, mida koduotsija teha saab, on piisavalt süvenemata tehinguni jõudmine, vahendab House Logic. Muidugi ei taha keegi väga teiste kodus nuhkida, aga vahel tuleb seda teha. Eriti neis kolmes punktis, kirjutab portaal HouseLogic.

1. Vannituba 

Ostjad kipuvad müüja vannitoas veetma täpselt sama kaua aega kui nad tahaks, et võõras inimene nende vannitoas ringi vahiks. Tegelikult tuleks seda teha oluliselt julgemalt. Kontrolli veesurvet, lase tualetis vett ja vaata, kas kõik toimib korralikult. Tualetti päriselt kasutada võid siiski vaid eelneval kokkuleppel.

2. Vaata garderoobi

Ei, sa ei pea sobrama müüja rõivastes ja isiklikes asjades, aga kui objektil on garderoobikapid või -ruumid, pead nende suurust siiski põhjalikult hindama, et teha kindlaks, kas need suuruse poolest sinu vajadustele vastavad. 

3. Kelder ja pööning

Neid ei tohi kindlasti tähelepanuta jätta. Pööninguga on lihtne: vaata, ega katus ei leki, ega konstruktsioonid pole mädad, ega kusagil ei hallita. Keldris on head pilti raskem saada, aga kui seal on mööblit vastu seina lükatud, lase see kindlasti eemale lükata - müüjad varjavad nii tihti veekahjustusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles