Puhkuselt naasnud naine avastas, et tema äsjaostetud majja on kolinud võõrad inimesed

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Üks puhkuselt naasnud naine avastas oma väga ebameeldivaks üllatuseks, et majas, mille ta pisut enne puhkusele minemist soetanud oli, elavad võõrad inimesed.

Ameerikas Lõuna-Carolinas endale kodu soetanud Katherine Lang oli väga ebameeldivalt üllatunud, kui pärast puhkust oma uhiuude koju minna tahtis, kuid avastas, et seal elab juba keegi sees, vahendab Fox News.

Esmalt jalutasid naisele aias vastu kass ja koer ja juba see tundus Katherine´ile pisut kahtlane. Siis avastas ta aga, et majas sees räägivad kaks naist omavahel juttu. 

«Astusin mõistagi majja sisse ja küsisin, mis siin toimub,» räägib Katherine, kelle sõnul said nad üheskoos maja ootamatute elanikega üsna ruttu aru, mis juhtunud oli. 

Selgub, et 22aastane Tyggra Shepherd kolis Lõuna-Carolinasse Kentuckyst pärast seda, kui oli enda hinnangul leidnud suurepärase maja, kuhu perega elama asuda. Paraku oli tegu petuskeemiga.

Nimelt oli Shepherd leidnud veebist kuulutuse, kus pakuti 850 dollari eest kuus üürile sama maja, mille Lang endale juba ära oli ostnud. Veebis sõlmitud lepingu eest küsis väidetav üürileandja, Rosie Ruggles, koos ühe kuu üüriga kokku 1150 dollarit ja ütles Shepherdile, et kohtuda pole neil vaja, hakaku üürnik aga maja tagaukse kaudu asju sisse kolima. Esiukse võti olevat Rugglesi sõnul puudu olnud seetõttu, et inimene, kes võtme kohale pidi tooma vahistati vahepeal.

Niisiis Lang oma majast võõrad inimesed eest leidiski. Nüüd tuleb Shepherdil tõenäoliselt suure rahalise kaotusega leppida, sest niiöelda üürileandjat on võimatu tabada. Majast peab ta lähiajal välja kolima, sest Lang tahab sinna ise elama asuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles