Abielupaari pimesi soetatud korter osutus riski väärt kinnisvaraostuks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pimesi soetatud korter osutus väärt riskiks.
Pimesi soetatud korter osutus väärt riskiks. Foto: Pexels / CC0 Licence

Abielupaaril olid kõik ettevalmistused koduostuks tehtud. Seda, et nad uue kodu ilma seda eelnevalt nägemata soetavad, ei osanud aga kumbki neist ette näha.

Paigel ja Kumaril oli vaid nädalavahetus, et leida ideaalne kodu kogu eluks. Paarike oli eelnevalt mitu kuud erinevaid kinnisvaraportaale kamminud ning võtnud oma südameasjaks korraliku naabruskonna leidmise. Laenutaotlus pangalt oli osutunud samuti positiivseks ning nüüd ei jäänud muud üle, kui tuhatnelja New York Cityst Milwaukee poole põrutada. 

Paarike mõistis, et olenemata põhjalikest ettevalmistustest, võib kinnisvaraturg ebaõiglaselt kapriisne ja heitlik olla. Esimene päev otsinguid tõi mitu tagasilööki, mis omakorda viis abielupaari lõpliku tõdemuseni, et nad ei saa enam üürikorteris jätkata ning peavad muretsema päris oma kodu, olgu nad sellele pilgu peale heitnud või mitte.

Paari palgatud maakler oli vastutulelik ning tutvustas neile virtuaaltuure erinevatest kinnisvaraobjektidest.

Kulus vaid nädal ning paari vajadustele vastav eluruum oligi leitud. Telefoniekraanilt uut kodu silmitsedes otsustas paar kohe ka pakkumise teha, kuigi polnud kordagi eluruumi oma silmaga üle kaenud. Nad ei pidanud palju ootama, kuna sama päeva õhtuks saabus positiivne vastus eluruumi omanikult. 

Paige kirjeldab kogu sündmuste kulgu kui üht sürrealistlikku kogemust. Uue kodu lävel seistes lipsasid naise huultelt sõnad: «Ma näen selles nii palju potentsiaali», millele järgnesid omakorda sõna «kodu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles