Video: väärt nipp kõrgete säärtega talvesaabaste hoiustamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvesaapad vajavad aastaringselt hoolt.
Talvesaapad vajavad aastaringselt hoolt. Foto: Pexels / CC0 Licence

Ega tali enam kauaks meie laiuskraadidele jää. Peagi tuleb taas kevad ning viib ühes endaga talvise melanhoolia. Enne kevade tulekut tasub aga kõrva taha panna järgneva talvesaabaste hoiustamisnipi, mis tagab sulle laitmatud jalavarjud ka järgmisteks hooaegadeks.

Kõrgete säärtega talvesaapaid on raske eelseisvaks kevadhooajaks kõrvale panna. Kehvalt ja ebapraktiliselt hoiustatud saapad võivad aga üheainsa hooajaga kortsuda ning oma esialgse vormi kaotada. Kingakarpide olemasolu korral tasub saapad alati neisse varjule panna ning võimaluse korral kasutada ka saapapaariga kaasas olnud sisutäidet. Tavaliselt paberist või kilest sisutäide aitab jalanõudel oma vormi säilitada. 

Kui sul kingakarpe parasjagu käepärast pole, võid igaks juhuks järgneva nipi kõrva taha panna. Ainus, mis sa vajad on käärid, marker ja üks ujumisnuudel.

Vaata allolevast videost lähemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles