Internetist saab endale postiga koju tellida täiesti korralikke eramuid (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: amazon.com

Enam ei pea maja ise ehitama, ehitada laskma ega isegi tehasevalmis maja soetamiseks kusagil kohapeal käima. Maja võib nüüd vabalt otse veebist postiga koju tellida.

Sellist lahendust pakub Amazoni veebikaubamaja, kus pakkujaid juba õige mitmeid. Arvestada tuleb muidugi sellega, et transporditasu on üsna kopsakas. 

1. Park Home minimaja

Foto: amazon.co.uk

Nii suvekoduks kui aastaringseks elamiseks sobiva 40ruutmeetrise maja kõige suurem pluss on selle õdus terrass, kus tahaks ilmselt veeta kogu kodusoldud aja.

2. Timber Frame kahekorruseline maja

Foto: amazon.com

Päris kindlasti ei saa veebist vaid tillukesi minielamuid. Sel majal on näiteks kaks korrust ja ruumi tervelt 68 ruutmeetrit: see on juba paras pind pisemale perekonnale elamiseks.

3. Allwood Timberline pisem maja

Foto: Amazon

See ligi 45ruutmeetrine kod on ses mõttes väga mugav, et katuse saab selle soetamisega pea kohale ja kui hiljem raha juurde tekib, saab seda vastavalt oma soovile laiendada.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles