Lihtne elutõde, mis aitab aastaringselt organiseerituna püsida

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihtne elutõde, mille tasub kõrva taha panna.
Lihtne elutõde, mille tasub kõrva taha panna. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kristeni kodu on minimalisti unistus, vahendab veebileht apartmenttherapy.com. Naise sõnul piisab ühest lihtsast elutõest, et püsida aastaringselt organiseerituna.

Professionaalne organiseerija Kristen Ziegler veedab päevi korrastades teiste inimeste kodusid. Naise sõnul aitab tal enda kodu korras hoida vaid üks lihtne elutõde, mida ta oma klientidelegi alati meelsasti jagab.

Nimelt, Ziegler soovitab inimestel oma asjades inventuur teha ning loobuda kõigest, mida nad kas ei kasuta või mis nende eludele olulist lisaväärtust ei anna. Kui oled kord juba üleliigsest loobunud, möödub ka kogu ülejäänud organiseerimisprotsess sellevõrra leebemalt.

Naise sõnul on hästiorganiseeritud inimesed alati teadlikud kodus toimuvast. Iga kord, kui Ziegler ise oma kodus midagi üleliigset märkab, suunab ta selle edasi heategevusse. 

Üks asi, mille professionaalne organiseerija soovitab inimestel iga päev korda teha, on nende kotid. Kristen tühjendab pärast igat tööpäeva oma seljakoti üleliigsest - niiviisi on naisel ülevaade oma seljakoti sisust ning kõik vajalik alati käeulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles