Foto: igavavõitu esik sai kolme nädalavahetusega uue funktsionaalse kuue

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uks.
Uks. Foto: Panther Media/Scanpix

Pere ehmatus oli suur, kui nad esimest korda oma uue koju esikusse astusid. Lisaks ruumis valitsevale tühjusele, oli see ka ebapraktiliselt lahendatud, vahendab apartmenttherapy.com. Kolm nädalavahetust hiljem on nende eesruum aga hoopis teine tera.

Iga kord, kui Tess Wilson oma esikuruumi astus, tundis ta teatud võõrastust ja ebamugavust. Külm ning igavavõitu esik ei tekitanud temas mitte ainult klaustrofoobiat aga ka soovimatust ruumis pikemalt aega viibida. Naine teadis, et peab eesruumi kallal veidi nokitsema, et see ligitõmbavamaks muuta. Wilsoni perel kulus vaid kolm nädalavahetust ning umbkaudu 450 dollarit ehk pea 374 eurot, et muuta igavavõitu esik kutsuvalt esteetiliseks.

Esik enne uuenduskuuri:

Esik kõigest kolm nädalavahetust hiljem:

Pere soetas kitsad IKEA jalanõudekapid, kus lisaks jalavarjudele ka mütse, salle, kindaid jms hoiustada. Samuti lisasid nad suure peegli, et tuua eluruumi veidi valgust ja helgust ning muuta see visuaalselt kordades suuremaks. Valminud esik on tagasihoidlik, ent piisavalt originaalne, et kõnetada paljusid.

Mis sa arvad, hea lugeja, kui hästi pere uuenduskuuriga hakkama on saanud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles