Enne ja pärast: päevinäinud riidekapi imeline muutumine

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Panther Media/Scanpix

Uude üürikorterisse kolides said Medina ja ta abikaasa n-ö kauba peale kaasa ruumi sisseehitatud vana riidekapi, millega noored ei osanud algul midagi peale hakata. Mõõtmetelt väike magamistuba andis lisaks ka väga vähe mängimisruumi, vahendab apartmenttherapy.com.

Medina ja Vince eemaldasid riidekapilt esiuksed, et olukorda vähegi paremaks muuta. Avanev vaatepilt ei olnud aga kummalegi meeltmööda, seega otustati ühiselt koos korteriomanikuga ümberkorraldustöid teha.

Vana riidekapp enne:

Medina otsustas kapi uue värvikihiga üle võõbata ning kapi siseseinad seejärel kauni tapeediga katta. Esmalt soovis naine avatud garderoobi kontseptsiooni proovida ning keeldus riidekapile uksi ette panemast. Paar nädalat hiljem saabus aga selgus ja arusaamine, et usteta garderoob ei ole ikka päris see, mida noorpaar oma elamisse vajab.

Mõttest teostuseni ei kulunud palju aega ning nüüd kaunistab noorpaari magamistuba hoopis selline OSB-plaatidega kaetud garderoobikapp:

So here’s another DIY of mine that I definitely think will divide opinion (To be fair, I think a lot of the ideas I try can be a little bit out there and not to most peoples taste). Remember a few months back I mentioned about trying a nice fresh open wardrobe look.?? Well that kind of didn’t work out (Was it ever going to really? I’m an untidy person by nature). Hence these doors.... made from @sterling_osb and @ikeauk door handles to finish it off. What do you think? . . . . . #bedroom #wardrobestyling #wardrobedesign #eatcraftdiy #diyideas #interiormilk #apartmenttherapy #diyonabudget #rustichome #instahome #boligmagasinet #homeideas #wallpaperrocks #konmari #mybohohome #fearlesshome #naturalhome #earthinspiredhome #luxuryinteriorsonabudget #blackamdwhite #mybohoabode #bedroomstyle #milkmagazine #acribofmyown #reloved #myhomeforhp #bohovibes #modernhome #vougeliving

A post shared by Medina Grillo (@grillodesigns) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles