Mis tekitab kodu müünud inimestes tagantjärele kõige enam kahetsustunnet?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korterelamu.
Korterelamu. Foto: Pexels / CC0 Licence

Mõni inimene vahetab elukohta iga aasta, mõni kolib terve elu jooksul vaid paar-kolm korda. Veebilehe realtor.com põhjal uurime, mis tekitas kolmes kodu müünud inimeses kolimise järel kõige enam kahetsust.

1. Hooletusse jäetud kodu

Kinnisvaramaakler Dylan Diersen oli lapsepõlves sunnitud pidevalt kolima. Mehe perekond oli aga iga kinnisvaraobjekti suhtes lugupidav ning viisakas, panustades üht-teist ka nende renoveerimisse. Meest kurvastas lapsepõlves kõige enam asjaolu, et kõik järgnevad üürnikud nii eeskujulikud ei olnud ning jätsid korraliku eluruumi tihtipeale unarusse. 

2. Uuenduskuuri läbinud kodu

Ali Wenzket kurvastas kõige enam teadmine, et uus omanik lammutas kivimüüri, mille naine ja ta abikaasa olid ümber oma kodu loonud. Paari vere, higi ja pisarate toel kerkinud müüri mahavõtt jättis naise südamesse vägagi sügava jälje.

3. Kinnisvara hind on kerkinud taevani

Thomas Baylesi esimene kodu oli ostetud eesmärgiga see esmalt korda teha ning seejärel kallima hinna eest maha müüa. Mehe eesmärgid said täidetud. Küll aga kahetseb ta liigset kiirustamist, kuna täpselt kolm aastat hiljem oli müüdud kinnisvara väärtus märkimisväärselt tõusnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles