Video: mängumaja, mis klassikalisest elumajast kuigi palju ei erine

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängumajad toovad rõõmu nii suurtele kui väikestele.
Mängumajad toovad rõõmu nii suurtele kui väikestele. Foto: Panther Media/Scanpix

Lapsed unistavad ikka uhkest puuonnist või omaette mängumajast, kus seiklusrikkaid tunde mööda saata. Veebilehe theloop.ca põhjal tutvustame mängumaja, mille ehitust käsitöötunnis arvatavasti käsitletud pole.

Charmed Playhousesi nimeline ettevõte loob mängumajasid ja puuonne, mille puhul ei teki kahtlustki, et lapsed ning miks mitte ka täiskasvanud, need koheselt omaks võtavad. Teatud maagiast ja mängulisusest pakatavad mängumajad on möbleeritud ning viimsegi detailini viimistletud. Ainus, mis ettevõtte majasid päris eluruumidest eristab, on kanalisatsiooni puudumine.

Ostjatele antakse maja kujundamisel võrdlemisi vabad käed – ehitusmeeskond proovib kõikidele vanemate soovidele mõistlikkuse piirides vastu tulla.

Uhkete mängumajade hinnad on aga võrdlemisi krõbedad. Kõige soodsama maja eest tuleb välja käia 3500 dollarit ehk peaaegu 2928 eurot. Kõige kallim ettevõtte tootekataloogis oleva majakese eest küsitakse hinda, mille eest on võimalik muretseda Tallinna kesklinna lausa mitmetoaline korter.

Mis sa arvad, hea lugeja, kas 200 000 dollarit ehk enam kui 167 288 eurot maksev mängumajake oleks ikka mõistlik väljaminek?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles