Köögi kujundamisel ja sisustamisel tehakse pahatihti üks mõtlematu viga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kui köögi kujundamise hetk käes, läheb pahatihti põhiaur välimusele. See, milline on mööbli kasutusmugavus, kipub jääma teisejärguliseks. 

Sageli kujuneb sedasi olukord, kus tassid on veekeetjast ja kohvimasinast kaugel eemal, serveerimisnõud pliidist kaugeimas võimalikus punktis ja nii edasi. Sageli on kapid ja sahtlid ka nii spetsiifiliselt kujundatud, et pärast mööbli kohalejõudmist pole asjade ümberpaigutamine väga mõeldav, kirjutab TheKitchn.

Sellepärast tuleks enne mööblitellimuse tegemist väga täpselt läbi mõelda, kuidas ja kus sa köögis midagi kasutada tahad. See tundub elementaarsena, kuid liiga paljud kipuvad selle «pisiasja» unustama, nagu praktika näitab.

Tähtis on pidada silmas ka pliidist, valamust ja külmikust koosnevat kolmikut: need kõik peaksid köögis paiknema lähestikku nii, et nende vahel oleks lihtne liigelda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles