Ka väliselt ideaalset vannitoavaipa ei tasu jätta tähelepanuta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas sa puhastad oma vannitoavaipa ikka piisavalt tihti?
Kas sa puhastad oma vannitoavaipa ikka piisavalt tihti? Foto: Pexels / CC0 Licence

Millal sa viimati vannitoavaiba alla piilusid? Väliselt ideaalse pealispinna all võib peituda nii mõndagi kurjakuulutavat.

Pärast pikka lõõgastavat dušši on ju ikka meeldiv pigem pehmele vaipkattele kui külmale kivipõrandale astuda. Vannitoavaibad on ühed tänuväärseimad esemed meie majapidamistes, ent ometigi jäävad need väga paljudel pikaks ajaks tähelepanuta.

Vannitoavaiba eluiga ja puhtus sõltuvad selle kasutamis- ja puhastamissagedusest, vahendab realsimple.com.

Sageli jalge alla jäävaid vaipkatteid tuleks puhastada vähemalt kord nädalas. Päeva jooksul korduvalt niiskusega kokkupuutuvad vaibad ei jõua lihtsalt kasutuskordade vahel piisavalt ära kuivada. Lühem kuivatusaeg annab aga hallitusele ja kopitusele sellevõrra rohkem aega, et end rahulikult vaipkattesse sisse seada. 

Vannitoa vaiba võiks välja vahetada iga poole aasta tagant. Kui nende eest regulaarselt mitte hoolitseda, tuleb seda kahtlemata tihedamini teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles