Üks lihtne sisekujunduslahendus tõstab kinnisvara väärtust väga tuntavalt

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puitpõrand.
Puitpõrand. Foto: VidaPress

Oma kodu väärtust tõsta on väga lihtne, kui teed sisekujundusel õigeid valikuid.

Väga hästi tõstab korteri väärtust see, kui tubades on naturaalne põrandakate, olgu tegemist laudpõranda või täispuidust parketiga, vahendab kinnisvaraportaal Realtor.

«Inimestele meeldivad puitpõrandad ja neid osatakse järjest rohkem hinnata,» räägib maakler Matt Laricy. Ta ütleb, et kui kaalukausil on kaks üldjoontes sarnast elamispinda, millest üks maksab pisut rohkem, aga on puitpõrandatega laminaadi või muude kunstlike põrandate asemel, valivad ostjad võimalusel reeglina selle kodu. 

Välismaal varem nii moes olnud vaipkattega põrandad on sealkandis täiesti eilne päev. Eestlased vaatavad üha enam mööda laminaadist, mis on jala all libe ja külm ning ebamugav liikumiseks nii lastele kui loomadele.

Laricy sõnul võib puitpõrand kinnisvara hinda kergitada koguni kuni kolm protsenti, nii et kui seisad valiku ees, millised põrandad koju valida, tasub kindlasti kaaluda naturaalseid lahendusi. See on tervisesõbralikum, meeldivam ja lõppkokkuvõttes ka kasumlikum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles